Nějak bylo, nějak bude

Z deníku Jane
2. března 2010

A co říkáte na tohlecto?

Studený raut:
Pečené skopové plecko s čerstvými bylinkami
Vějířek z kachních prsíček
Rostbeef s česnekový dresinkem
Losos marinovaný s mořskou solí a bylinkami
Mini mozzarela s cherry rajčaty a bazalkový pestem
Kuřecí miniřízečky
Kuřecí galantina
Drůbeží játra zabalená v anglické slanině
Exclusivní výběr uzenin
Exclusivní výběr sýrů
Vejce plněná pěnou
Okurka plněná pěnou
Zeleninové saláty
Ovocná mísa na etažéru

Teplý raut:
Špalíčky z vepřové panenky pečené na tymiánu
Medailonky z panenské svíčkové v anglické slanině
Bramboráčky
Pečivo
Dochucovadla ( kečup, hořčice, křen, okurky sterilované, feferonky, cibulky )

Gril
Kuřecí steak 10 x 200 g
Krůtí steak 10 x 200 g
Vepřový steak z krkovice 10 x 200 g
Klobása 5 x cca 170 g
Vepřové žebírka 5 x 400 g
Opečené brambory cca 5 kg
Grilovaná zelenina cca 3 kg

——
celkem 31 550
+ nutný pronájem objektu 13 500

tzn. 45 050 Kč


neni to zas až podezřele levný pro 50 lidí? pití teda neni započítaný, to prej bude cca 10 — 15 000 Kč.
Je to teda kus za Prahou, což určitě taky ovlivňuje cenu.
Raut je za 500/osoba, gril za necelých 7000, což myslim, že odpovídá, protože zas tak moc tam toho neni. Tam bych si ještě nechala přidat určitě.

S tím pronájmem tomu uplně nerozumim, to se budu muset ještě zeptat, protože pán píše, že si pronájem neúčtujou, na druhou stranu zřejmě počítaj s tim, že jim zaberem ubytovací kapacitu — 27 lůžek.
Počítala jsem s tim, že ubytování by si platila každej sám, pokud by měl zájem. My bysme platili jen rodičům, babičkám, možná sourozencům. Ovšem je mi trapný naklusat za hostama a chtít po nich pětikilo za nocleh. No... uvidíme. To se ještě dořeší.

Komentáře

jo a jídla v rautu je 400g/osoba. je to dost?
Mám hlad! :D
toho jidla na gril je malo... radsi bych to nekombinovala s rautem, bud teplej raut, nebo gril, se ti muze stat, ze pujdou vsichni na gril
taky myslim, že je málo. to by se dořešilo. a na gril nepudou, protožer nejdřív by s plánoval raut, pak gril.
Mně se teda zdá jídla dost... byla jsem znechucená na nóbl svatbě, když se to nestíhalo sníst a furt nosili další jídlo. Začíná mi bejt líto, že mě nepozvete :D
mnam!
evinka: viď :). ještě pár takovejchhle článků a fakt nevim... budu se muset jít přežrat.
osobně bych teda za hostama klidně přišla a řekla jim, že tam můžou přespat za 500,- kč. vzhledem k tomu, že mají mejdan zadarmo, je to výborná cena!
ja si teda neumim predstavit, kolik je 400g na osobu, ale zas si nemyslim, ze se clovek musi na svatbe nejak prezrat. byla jsem pred par lety na svatbe pribuznych ve svycarsku, kteri to meli podle me teda taky docela v nobl stylu a vecer to tam probihalo tak, ze raut byl jenom odpoledne, v mensi spolecnosti myslim, a vecer jsme potom vsichni sedeli kolem stolu a asi tak co hodinu jsme dostali jeden spesl chod, presne v takovem tom mnozstvi, ve kterem se takove jidlo dava, tzn talir a uprostred neco :)) ale visco, nakonec to bylo mnohem lepsi, nez se cpat v prubehu vecera sunkou a grilovanym masem, clovek se necitil prejezeny, ale prijemne najezeny a vyzkousel nove veci a v podstate se vlastne taky jedlo v prubehu celeho vecera. nerikam, ze to tak mate delat taky, to vubec, jenom pisu, co jsem zazila ja :)
mně tedy naopak přijde, že na svatbě se čeká, že se člověk přežere! Prostě to k ní patří!
Masa na gril je určitě málo! Podle mně je tak ideální průměrně 1,5 kusu na osobu!
My tedy měli mnohem víc, ale zase to bylo jediné teplé jídlo, co jsme na svatbě měli a až na pár klobásek se vše snědlo!
tak já jsem nikdy nečekala, že se přežeru, ale určitě jsem čekala, že si budu moct dát, co budu chtít, což tady u grilu zavání tím, že brzo zmizne.
ale taky je to levný. to by se prostě dokoupilo.

Přidat komentář

  • Deníček Jane Doe používá webhosting Pueblo.
  • TOPlist

  • Bloguje.cz