Nějak bylo, nějak bude

Z deníku Jane
2. října 2010

Domácí hambáč se všim všudy!

Našla jsem tenhle absolutně okouzlující nejlepší foodblog:
http://www.magdalenka.cz/recepty
a hodlám podle něj velmi vařit!

Dneska hamburger, zejtra čínu!

Dnešní pokus dopadl celkem uspokojivě. Těsto nechtělo kynout, pak teda nakynulo a housky z něj byly překvapivě velmi hezké!

”

I chutné, dá se říct. Čerstvé křupavé od pekaře to sice nebyly, ale lepší než guma z tesca rozhodně. Chutově mi trochu připomínaly škvarkové placky. Možná proto, že se do těsta dávaj tři lžíce sádla? Ale k masu byly výborný. O tom žádná!

Hamburger jsem nafotila tak nějak a když jsem se pak koukala na fotky a jistila jsem, že by to ještě chtělo přefotit, už nebylo co přefocovat :D
Takže aspoň takhle, no ;)
Domácí houska, domácí hranolky, domácí tatarka. Prostě homemade :D. Kdybych byla drsňačka, mohl to bejt ještě větší hardcore a ještě víc domácí, ale i takhle už to byla s houskama megapatlačka.

”


”


A nakonec ještě jezevčičí hrnek, co mi přivezli naši z hrnčířskejch trhů v Berouně. Zabrala jsem modrej a máme ještě jeden — žlutej!

”

Komentáře

vypadá to fakt dobře! Maso jste koupili a pak usmažili nebo jak?
pesně podle toho receptu. mletý jsem koupila, je to s vajíčkem, sůl, pepř, neměla jsem rozmarýn ani tymián, dala jsem oregano a usmažila.
Hranolky? To vypadá jako americké brambory ;-)
nevim, jaká je přesně definice hranolků vs. am. brambor. byly to brambory ve šlupce nakrájený na hranolky. akoát holt na fotce jsou vidět rovna ty kulatý části. přece je nevyhodim ;)
no, vypadá to skvěle!!! jdu si otevřít ten odkaz:-)
898298854

Přidat komentář

  • Deníček Jane Doe používá webhosting Pueblo.
  • TOPlist

  • Bloguje.cz